Heb je een ‘probleemhond’?

Heb jij een hond met speciale behoeften? Is je hond agressief voor andere honden? Heeft je hond de drang altijd en overal te ontsnappen? Of heeft je hond een medisch probleem? Bespreek het en vraag naar de mogelijkheden. Vraag door. Hoe gaat men ermee om? Heeft men ervaring met dit probleem? Neem geen genoegen met korte antwoorden; oh dat komt wel goed, is geen probleem, doen we al jaren zo…

Verplicht vaccineren

Om te voorkomen dat andere honden ziek worden van jouw hond, is het voor een verblijf in een hondenpension verplicht je hond te laten inenten. De inentingen dienen 3 weken voor het verblijf gegeven te zijn! Sommige pensions accepteren ook een titerbepaling. Informeer hiernaar.

Hondenpensions bij jou in de buurt

Zoek op Doggo.nl naar een geschikt adres bij jou in de buurt, bekijk het overzicht met hondenpensions per provincie.


1 reactie

金万达 · mei 20, 2022 op 3:09 pm

Today a reader,tomorrow a leader!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.