ER ZIJN NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR VOOR STRUCTURELE DAGOPVANG!

Er is momenteel weer plaatsen in de dagopvang i.v.m. honden die uit zijn gestroomd. Wij hebben momenteel plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag!

Werkt u lange dagen! Wij verzorgen u hond terwijl u aan het werk bent. Ook kunt u bij ons terecht als u een keer een dagje weggaat. Voor structurele dagopvang kunt u gebruik maken van onze 10 strippenkaart.

Uw hond verblijft in een van onze mooie lichte verblijven die zowel over verwarming als airco beschikken. In deze verblijven zitten ze zonder andere honden (met uitzondering honden uit een gezin). Dit omdat ik er niet altijd rechtstreeks zicht op heb (als ik bijvoorbeeld in een van de weide ben) en omdat ze dan beter tot rust kunnen komen.

Overdag komen ze 3 keer lekker buiten in onze speelweide. Er zijn twee mogelijkheden; uw hond speelt gezellig met een andere honden / kleine groep in de wei of uw hond komt alleen in de wei. Dan wordt hij/zij vermaakt doormiddel van een balletje te gooien, een knuffel of lekker te snuffelen.

U kunt bij ons terecht van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor dagopvang. Wij zijn gesloten in schoolvakanties voor dagopvang. Voor het brengen en het ophalen van uw hond spreken wij zoveel mogelijk een vaste tijd af zodat we daar rekening meekunnen houden in onze planning. De brengtijden zijn tussen 7:00 en 8:00 en de ophaaltijden tussen 17:00 en 18:00 uur.


Voor het eerst u hond bij ons in de dagopvang?
U heeft vast heel veel vragen, stel deze gerust. Het handigste toelichten blijft in persoon of via de telefoon, maar natuurlijk kunt u mij ook appen met vragen.

Wij hebben twee manieren van dagopvang. Honden die individueel worden opgevangen. Dit kan om allerlei redenen zijn. Honden die bij ons altijd individueel worden opgevangen zijn; “risico” honden, ongecastreerde reuen (ouder dan 1 jaar) en loopse honden. Voor overige honden gaan wij graag opzoek naar een maatje of kleine groep. Het is niet zo dat honden meteen in de groep gaan. Ik moet eerst gevoel hebben bij de hond en probeer ook altijd eerst uit met mijn honden, omdat ik die door en door ken. Op die manier kan ik nieuwe honden eerst lezen.