Laat u hond met een gerust hart achter in ons kleinschalig dierenpension aan huis. Wij begrijpen dat het niet niks is om uw hond zomaar weg te brengen tijdens u vakantie. Het is daarom ook mogelijk om een keer vrijblijvend langs te komen (buiten het hoogseizoen i.v.m. onrust in het pension), zodat u een gevoel krijgt bij de vaste verzorgers en de verzorging die wij aan uw huisdier leveren.

Wij hebben mooie lichten en ruime verblijven voor uw hond met sinds kort ook airco voor de hete zomerse dagen. Alle honden krijgen beschikking over een plastic mand met deken(s). Indien u het prettig vindt om een eigen mand of deken mee te nemen is dit uiteraard mogelijk.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat ze altijd de beschikking hebben over een gevulde waterbak. De honden krijgen twee keer per dag te eten. Het is ook mogelijk om eigen dieetvoer mee te nemen. Zelf voeren wij een krokante lam-rijst brok. Daarnaast krijgen de honden een schep natvoer om ze extra te verwennen. Mocht u hond last hebben van een voedsel allergie vergeet dit dan niet aan ons te door te geven.

Uw hond komt minimaal 5 keer per dag bij ons buiten. Afhankelijk van de hond en uw wensen wordt hij/zij individueel of gezamenlijk uitgelaten. Wij zijn geen voorstander van grote roedels en kiezen in de meeste gevallen er voor om een maatje te zoeken bij u hond. Dit is niet altijd mogelijk mocht dit ons niet lukken vermaken wij u hond met een speeltje.

Heeft de vacht van uw hond onderhoud nodig dat is geen enkel probleem. Wij gaan er vanuit dat u zelf de vacht goed heeft bij gehouden. Mocht u dit u niet gelukt zijn dan is er de mogelijkheid tot een uitgebreide borstelbeurt of wasbeurt. Daarnaast bieden wij ook overige behandelingen in onze hondenkapsalon. Klanten die het verblijf combineren met een behandelingen krijgen korting.