We nemen nog beperkt nieuwe klanten aan.

Laat u hond met een gerust hart achter in ons kleinschalig dierenpension aan huis. Wij begrijpen dat het niet niks is om uw hond zomaar weg te brengen tijdens u vakantie. Vraag gerust om informatie u kunt mij bellen (soms hoor ik de telefoon niet) of u kunt mij ook altijd via de app bereiken. Helaas zijn we niet alle de schoolvakanties geopend.

Wij werken op basis van afgesproken breng en haaltijden. Dit gebeurt in overleg. Aangezien we een klein pension zijn, zitten we ook op uw te wachten. Zondag is onze rust dag, net zoals de feestdagen.

Wij hebben mooie lichten en ruime verblijven voor uw hond met in de winter centrale verwarming en/of warmte panelen en in de zomer met airco. Alle honden krijgen beschikking over een plastic mand met deken(s). Indien u het prettig vindt om een eigen mand of deken mee te nemen is dit uiteraard mogelijk.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat ze altijd de beschikking hebben over een gevulde waterbak. De honden krijgen twee keer per dag te eten. Het is ook mogelijk om eigen dieetvoer mee te nemen. Zelf voeren wij een krokante lam-rijst brok. Daarnaast krijgen de honden een schep natvoer om ze extra te verwennen. Mocht u hond last hebben van een voedsel allergie vergeet dit dan niet aan ons te door te geven.

Uw hond komt minimaal 5 keer per dag bij ons buiten. Afhankelijk van de hond en uw wensen wordt hij/zij individueel of gezamenlijk uitgelaten. Wij zijn geen voorstander van grote roedels en kiezen in de meeste gevallen er voor om een maatje te zoeken bij u hond. Dit is niet altijd mogelijk mocht dit ons niet lukken vermaken wij u hond met een speeltje.

Heeft de vacht van uw hond onderhoud nodig dat is geen enkel probleem. Wij gaan er vanuit dat u zelf de vacht goed heeft bij gehouden. Mocht u dit u niet gelukt zijn dan kunt u bij onze hondenkapsalon terecht voor een kambeurt of een wasbeurt. Daarnaast bieden wij ook overige behandelingen aan zoals knippen, plukken, effileren en uitblazen van de vacht. Klanten die het verblijf combineren met een behandelingen krijgen korting.