Wanneer uw hond hier vrolijk naar toe gaat en ook weer net zo blij is om naar huis te gaan dan is onze missie geslaagd!

Dierenpension Blacky heeft als doel om uw hond een leuke dag te bezorgen. We vinden het dan ook van belang dat uw hond voldoende aandacht krijgt en de ruimte heeft om zich te vermaken. Hiervoor is een grote speelweide aanwezig. Ons hondenpension is een kleinschalig.

Mijn naam is Gerda Pluijgers en ben al bijna 50 jaar hondentrimster. Momenteel combineer ik het dierenpension met de hondenkapsalon. Een eigen hondenpension is een aanvulling op het werk wat ik al deed. “Ik vind het heerlijk om omringd te zijn door honden”. Mijn eigen hond Princess heb ik helaas 31 december 2023 in moeten laten slapen. Nu sta ik op de wachtlijst voor een nieuwe hond. Mijn dochter en schoonzoon hebben 2 honden Bo een Bichon frisé en Coram een bruine labrador. Zowel Bo als Coram hebben wij op latere leeftijd overgenomen.

De honden in het dierenpension worden verzorgd, zoals Gerda dat ook met haar eigen honden zou doen. Ook heeft ze goed contact met onze dierenarts.
Belangrijk bij de verzorging van uw hond is de balans. Aan de ene kant moet uw hond voldoende beweging krijgen zodat hij/zij zijn energie kwijt kan, maar aan de andere kant moet uw hond ook tot rust kunnen komen. Vandaar dat wij er voor kiezen de honden vaak uit te laten. We laten honden samen spelen of laten de hond lekker snuffelen in de wei. Wist u dat onze wei vol geurtjes zit en dat dit ook heel veel energie vraagt van uw hond. Daarnaast zijn er ook honden die niet samen worden uitgelaten vaak gooien we met deze honden een balletje. Naast al die activiteiten hebben honden ook behoefte aan rust! Dit krijgen ze in hun eigen verblijf (zonder andere honden). En natuurlijk maakt onze persoonlijke aandacht voor de honden de dag compleet. Het hoeft niet altijd veel te zijn even in de wei bij de honden gaan zitten of een aai over hun bol kan al genoeg zijn.
Wanneer uw hond hier vrolijk naar toe gaat en ook weer net zo blij is om naar huis te gaan dan is onze missie geslaagd.