Wanneer uw hond hier vrolijk naar toe gaat en ook weer net zo blij is om naar huis te gaan dan is onze missie geslaagd!

Dierenpension Blacky heeft als doel om uw hond een leuke dag te bezorgen. We vinden het dan ook van belang dat uw hond voldoende aandacht krijgt en de ruimte heeft om zich te vermaken. Hiervoor is een grote speelweide aanwezig. Ons hondenpension is een kleinschalig.

Mijn naam is Gerda Pluijgers en ben al bijna 50 jaar hondentrimster. Momenteel combineer ik het dierenpension met de hondenkapsalon. Een eigen hondenpension is een aanvulling op het werk wat ik al deed. “Ik vind het heerlijk om omringd te zijn door honden”. Samen met mijn dochter hebben we 3 honden; Princes een Bedlington terrier, Bo een Bichon frisé en Coram een bruine labrador. Zowel Bo als Coram hebben wij een nieuw tweede leven gegeven.

De honden in het dierenpension worden verzorgd, zoals Gerda dat ook met haar eigen honden zou doen. Ook heeft ze goed contact met “Mijn Dierenarts” in Groesbeek. Fijn als er iets mocht zijn dat er snel gehandeld kan worden.
Belangrijk bij de verzorging van uw hond is de balans. Aan de ene kant moet uw hond voldoende beweging krijgen zodat hij/zij zijn energie kwijt kan, maar aan de andere kant moet uw hond ook tot rust kunnen komen. Vandaar dat wij er voor kiezen de honden vaak uit te laten. We laten honden samen spelen of laten de hond lekker snuffelen in de wei. Wist u dat onze wei vol geurtjes zit en dat dit ook heel veel energie vraagt van uw hond. Daarnaast zijn er ook honden die niet samen worden uitgelaten vaak gooien we met deze honden een balletje. Naast al die activiteiten hebben honden ook behoefte aan rust! Dit krijgen ze in hun eigen verblijf (zonder andere honden). En natuurlijk maakt onze persoonlijke aandacht voor de honden de dag compleet. Het hoeft niet altijd veel te zijn even in de wei bij de honden gaan zitten of een aai over hun bol kan al genoeg zijn.
Wanneer uw hond hier vrolijk naar toe gaat en ook weer net zo blij is om naar huis te gaan dan is onze missie geslaagd.